Tänä juhannuksena on tapahtunu paljon. On ollu ihan tosi kivaa. On ollu tekemistä ja on saanu olla vaan.

Mökin yläkerran lattia on saanu pintaansa hienonhienon vähän harmaaseen menevän valkosen värin. Mä oon niin ilonen ja onnellinen siitä valkosesta puulattiasta, jota mulla ei vielä oo kotona. Joskus mulla on vielä se Strömsö-talo, jossa on ne valkoset puulattiat. Ja se miäs, joka ostaa mulle sen talon ;) Lattiamaalia laitettiin myös yläkerran pöydän pintaan. Hiottiin vanhat ruskeet ja punaset maalit rikki ja todettiin, että tän maalauksen jälkeen tällä pöydällä voi vaikka tanssia. Ainaki maalipinta kestää!

Lippu nostettiin salkoon lähisuvun läsnäollessa. Ja lippukahvit juotiin päälle. Siitä hetkestä alko juhannusrauha, ja ainaki se ilta oltiin tekemättä enempää mökkirempan eteen.

Eilen lämmitettiin juhannussauna. Saunottiin rauhassa ja urakalla ja heitin talviturkin mökkijärveen. Ei ollu ihan hurjan lämpöstä vettä, mut ihan kivan lämmintä kuitenki. Uintireisulla ihailin myös vastarannan kokkoa. Onneksi osuin kohille, koska varsinainen kokkoajelu jäi tänä vuonna tekemättä. Ei keritty runsaasta iltapalapöydästä liikkeelle ennen kokkojen sytyttämistä.

Tänään on myös juotu siskon maisterikahvit. Sisko leipo suklaakakun ja laitto siihen päälle mansikoita. Me laulaa luikautettiin paljon onnea vaan ja yllätettiin sisko rannekorulla. Terassikahvittelun yhteydessä selvis, että tänään juhlitaan myös mumman ja paapan 60-vuotiskihlapäivää. Hyvä päivä juhlia montaa juttua, ku aurinkoki lämmittää täydeltä terältä.

Illansuussa pelattiin perinteiset juhannusmölkyt. Mummaki heitti yhteensä neljä pistettä. Ja sitte tuli melkeen tunnin mittanen rankkasadekuuro.

Kiva juhannus tähän mennessä! Huomenna mööpleerataan ja laitetaan valokuvia seinille. Tänään ei vielä riskeerata ja kävellä turhan tuoreella maalipinnalla.