Kotiin on palattu ja leirikilojen karistaminen alotettu. Sekä peili että vaaka sai maanantaiaamuna väristyksiä aikaan. Siksipä lähin maanantaina liikkeelle fillarilla. Käväsin palstalla (siitä kertoo lisää Viherpeukalo keskellä kämmentä) ja nautin pienestä tihkusateesta uudella pyöräreitillä kauppakeskukseen. Kauppakeskuksessa välttelin viimoseen asti Arnold's-rinkuloita ja muita herkkuja ja hain namppanamppa-salaattiin värkit. Löysin myös grillipihdit eurolla (tänä kesänä joku päivä tutustun kotipihan grilleihin) ja kaikkea kivaa puutarhajuttua. Kastelukannun ostan ehkä tänään ku se ei eilen mahtunu fillarin koriin.

Illaksi sain kutsun teelle ja sympatialle. Olipa kivaa. Katottiin Huippumallin finaali, pelattiin erä Mikki-muistipeliä, mietittiin, pitäskö töissä olla varaäiti vai tajuisko isot nuoret jo itte ja testattiin uusia patonkeja. Hyviä!

Tänään on ohjelmassa Sinkkuelämää 2. Meinasin varata Finnkinon sivuilta liput, mutta ei ne antanu. Ois pitäny suoraan ostaa, mutta ku mulla on lompakossa valmiiks maksetut yritysliput jotka pitää vaan vaihtaa kassalla, en voinu ees ostaa. Pitää ehkä tehä shoppinkireisu jonneki Finnkinon pisteen läheisyyteen heti aamupäivällä, et varmasti saadaan paikat. Jos oisin ollu ajoissa liikkeellä eilen tai toissapäivänä, oisin ehkä voinu välttää kaiken hässäkän. Semmosia se leirikooma saa aikaan.