Näin kirjotetaan useamman rivin mittainen blogipostaus yhdestä kattovalaisimesta:

Ostin viikonloppuna uuden, hienon valaisimen olohuoneen kattoon. Ikeasta. Sen sellasen, jota olin kattellu jo aiemmin sillä silmällä. Ja lupasin laittaa siitä kuvan tänne blogiin. Mutta jos on kotona aina vaan niin myöhään tai aikasin, että ei oo kunnollista valoa lampun ympärillä valokuvan ottamiseen, täytyy ottaa kuva myyjän sivulta. Tästä linkistä löytyy sellainen. Koska mun kotona katto ei oo yhtä korkeella ku esimerkiks monessa tilassa mun työpaikalla, hiissasin lamppua lähemmäs kattoa ku tossa kuvassa. Siitä seurasi, että se hieno kangaspäällysteinen johto on enempi kiemuralla niitten vaijereitten välissä. Näyttää mun mielestä alkuperästä paremmalta.

Koska nää huoneet on oikeesti vähän matalia ja lamppu sijaitsee keskellä huonetta ilman mitään sohvapöytää alapuolellaan, meinasin ottaa tästä lampusta plafondiversion. Mutta se ei oo yhtään niin hieno. Siinä ei oo sitä johtojuttua, joka tässä on. Onneksi otin tän.

Nii ja vielä. Lampun koopa on metallia. Siihen tarttuu magneetit! Kirjotin siihen jääkaappimagneettikirjaimilla "Valo!" koska sehän se on. Valo.