Viikonloppuna tapahtu yllättävän paljon. Ei tosin sitä peilinkehysten hiomista ja maalaamista, jota olin vähän niinku miettiny ja suunnitellu. Mutta muuta. Perjantaina päätin, että sairastelut on sairasteltu ja menin pumppiin. En kauheesti hengästyny (=yskiny) mutta en myöskään malttanu laittaa tarpeeks pieniä painoja. Se tuntuu edelleen :)

Lauantaina kävin siskon kanssa palstalla hakemassa talikot ja lapiot klitsuun talvisäilöön. Ja sisko kävi ihailemassa mun luona pianoa. Ja sitä peiliä, joka joskus (mielellään melko lähi)tulevaisuudessa löytää tiensä seinälle pianon yläpuolelle. Tähän operaatioon vaan tarvitaan isi, pora ja oikeenlainen ruuvi. Lupaan laittaa jossain vaiheessa kuvia. Vielä en oo ihan ehtiny kuvata. Lauantaina myös juttelin naapurin kanssa pihalla ensin lapsen hienosta fillarista ja sitte vähän pitemmästi autopaikkojen pienuudesta. Kuulin myös, että yläparkkiksella on jopa 75 senttiä leveempiä paikkoja ku meillä alaparkkiksella. Eli siis melkeen metrin! Mä kun oon vaan aina aatellu, että 40 vuotta sitte on ollu vähän kapeemmat autot ku nykyään. Ja vielä lauantaina läksin moneksi tunniksi Helsinkiin Ravintolapäivään. Herkuteltiin Töölössä uuniperunaa ja Kalliossa mustikkapiirakkaa ja mustikkaglögiä. Ja kierrettin Hakaniemen hallissa, Kiseleffin talossa, rempatussa Kluuvissa, Makkaratalossa, asematunnelissa ja Kampin keskuksessa. Tankattiin vähän Rossossa ja Kaakaopuussa ja jaksettiin hyvin vielä karkkien voimalla kattoa sopiva lauantai-illan hömppäleffa. Puoli kympin bussilla kotiin ja nukkumaan :)

Sunnuntaiaamu oli ihana. Loikoilin sängyssä yli puoleen päivään ja luin lomareissulla ostetun kirjan loppuun. Tein lauantaina kaupasta haetuista aineksista huippuhyvää sienirisottoa ja unohdin tietysti ottaa siitä kuvan ruokablogia varten :) Mutta ainaki voin kirjottaa sinne siitä. Se oli hyvää. Superhyvää jos lisäs vähän hyvää suolaa valmiiseen ruokaan. Ja illalla kävin pilates-tunnilla + saunassa siskon kanssa. Uusin voimin uuteen viikkoon. Voimia tähän näköjään tarvitaankin.