Jos osa 1 on ideointia, osa 2 on sitä kun tekee jotain konkreettista. Tänään nimittäin ihan näin vapaapäivän kunniaksi alotin keittiön kaappien järjestelyn. Valkkasin, mitkä kaapit tulee olemaan vitriinikaappeja ja järjestelin astioita uusiksi. Lasiovet hankitaan hellaseinän oikeeseen yläkaappiin ja lavuaariseinän kahteen oikeella olevaan yläkaappiin. Siirsin kaikki kauniit viinilasit ja kahvikupit siihen kaappiin, joka näkyy olkkarin sohvalle. Ja kaikki lautaset siihen kaappiin, jossa ennen oli teetä, teetä, kaakaota ja teetä. Sitä paitsi. Nyt kaikki syömäastiat on tiskikoneen yläpuolella, mikä on noin käytännöllisestikin katottuna vähän järkevämpää. Ihan hyvä ratkasu näin kahden ja puolen vuoden asumisen jälkeen :) Teehylly (joka nyt siis siirty nurkkakaappiin ja jonka kätköistä löyty kolme pakettia rooibosta!) sai osakseen siivousta, ja kaikki vanhentuneet pussinpohjat on nyt bioroskiksessa. Nyt mua ei saa päästää lähellekään mitään ihanaa teekauppaa!! Mulla on ihan törkeesti teetä kaapissa, vaikka sitä meniki paljon pois.

Tähän organisointiin liitty myös kauppalistan tekeminen. Seuraavalla Ikea-keikalla haetaan kolme vitriinikaapinovea (yhdyssana??), kaks lisähyllyä (sellasta siirrettävää, joita mulla on muutama jo ennestään) ja metalliset aterimet pikniköintiä varten. Muovisista on hajonnu haarukka, eikä niitä muutenkaa oo ku neljät. Esimerkiksi nämä voisin ostaa. Tai sitte rakennan jonku villin yhdistelmän yksittäin myytävistä. Jepjep. Ikea-koti lähtee mukaan myös eväsretkelle ;) Ovien välillä en oo tehny vielä lopullista valintaa, mutta aattelin et se on helpompaa ku pääsee hiplailemaan niitä mallikappaleita. Ja joo. Läpi pitäs näkyä. Eihän niistä muuten oo mitää iloa.

P.S. Samalla tuli todettua, että ilman 20 kahvikuppia + kivaa määrää laseja ja mukeja päälle ei tulis sinkkunaisen elämästä 34 neliön yksiössä varmaan mitää. Vielä on järjestämättä ne Kello Viiden Teet, joihin voi kattaa liudan kuppeja. Ja kaikki kolme teepannua.