Jos kerran on täytettävä kolkyt vuotta, on kiva jos koko synttäriviikko kuluu kivoissa jutuissa. Ainaki mulle kävi niin :)

Maanantaina laitettiin teinivaihde päälle. Poksuteltiin mikrossa poppareita ja laitettiin Twilight pyörimään. Ja kymmenen minuutin jälkeen pausetettiin Twilight toisen popparipussin poksuttelun takia. Tykättiin leffasta ja ootettiin, et lopputekstit tulis siihen kohtaan jossa tulee se ihana laulu. Tykkään siitä kauheesti.

Tiistaina ja keskiviikkona olin työreissulla Nokialla. Mulla ei ollu suuremmin odotuksia reisua kohtaan, mutta siellä oliki sitten tosi kivaa. Olin kivojen ihmisten kanssa, valvoin myöhälle ja sain intoa. Ja idean yhteistyöhön. Juttelin paljon ja yllätyin siitä, kuinka hyvin pääsinki porukkaan. Oli vaan tosi kivaa. Plus istuin elämäni ekaa kertaa Jaguarin kyydissä. Huimaa.

Keskiviikkoiltana isosisko tuli mun luo ja me mentiin vähän ruokaostoksille viikonloppua varten. Päätettiin kaupassa, että ostetaan vaan yks kärryllinen ruokaa ja mennään huomenna uudelle kauppareisulle toisaalle. Kotimatkalla poikettiin vielä pikkusiskon luona. Siellä mut vallan yllätettiin synttärilahjalla, joka löysi kotona paikkansa hyllyn päältä. Oon osallistunu varmaan miljoonaan Tupla Kupla -arvontaan, enkä oo kertaakaa voittanu. Nyt sain sellasen ihan omaksi :)

Torstaina intensiivisen työpäivän päälle käytiin ensin hakemassa loput syömingit kaupasta. Sitte otettiin auto uudelleen alle ja suunnattiin isin ehdotuksesta Töölöön ja Tokyo 55:een. Namskis, mitä ruokaa! En oo ikinä ennen maistanu kampasimpukoita. Tykkäsin. Todella. Ja sain taas synttärilahjan! Kamerassa on nyt uusi putki. Sillä saa kuvia vähän kauempaa ku edellisellä, ja siinä on kuvanvakaaja. Jee!

Perjantaina aamu alko ihan yllättäin jo kuuden jälkeen. Siskon kanssa leivottiin pullaa ja keksejä. Ja pakattiin tavaroita. Posti kolautti luukusta yllärisynttärilahjan (laulukirjan, josta heti tietty soiteltiin!). Kävin välillä vähän töissäkin ja hakemassa kaakun. Iltapäivällä sain vielä toisen kirjalahjan lausutun runon kera, ja sitten me suunnattiin kolmella autolla viikonlopuksi Kirkkonummelle pitämään kivaa. Syötiin paljon. Saunottiin. Oltiin rennosti ja villasukat jalassa. Ulkoiltiin vesisateessa ja auringonpaisteessa. Kilisteltiin kuohuvia. Juteltiin tosi paljon. Juostiin kummitytön kanssa ympäri taloa. Toiset pelas Unoa. Kuunneltiin ku possu lauloi. Ja mä sain taas lahjoja. Uskomatonta. Nää on ne synttärit, kun kuvittelin, etten saa ollenkaa lahjoja! Sunnuntaina kannoin kotiin toiveastiaston teepannun ja pitkään toivelistalla olleen poron. Ihan ylläripyllärinä!

Huippu viikko. Huiput ihmiset. Kannattaa täyttää kolkyt vuotta!