Vuosi on vaihtunut kivasti. Ja rennosti. Maattiin sohvalla, katottiin leffoja ja syötiin kaikkea hyvää. Ja mä virkkasin, että keskittymiskyky pysyis leffassa :) Katteltiin partsilla hurjia määriä ilotulitteita ja kuunneltiin kun kirkonkellot soi keskellä yötä. Jäin siskolle yöksi, koska en jaksanu mennä puolentoista kilometrin päähän kotiin. Aamulla pöydässä oli illalta jääneitä nakkeja ja patonkia. Nam. Pienen kotikäynnin (oma suihku on aina oma suihku) jälkeen tulin takasin rullailemaan susheja, jatkamaan eilistä vuohenjuustosalaattia ja avaamaan kuohupulloa. Nyt maha on täynnä. Loppupäivä on menny sohvalla. Sohva on pop tänä uutena vuotena.

P.S. Meiän taloyhtiön pihalla oli taas hianot jäälyhdyt. Ne oli laitettu tällä kertaa ympyrään eikä silleen polun varteen ku jouluna. Kivaan taloon muutin viime tammikuussa. Kivasta talosta ostin kodin vuosi sitten uudenvuodenaattona.

P.S.2. Käytiin eilen myös aamiaisella TinTin Tangossa. Taas. Ja taas söin ähkyt :) En tarvinnu ruokaa ennen iltaa. Tosin aamiaista nautittiin yhentoista maissa. Just ennen shoppinkikierrosta lumisessa Helsingissä. Oli kivan väljää jopa Stockalla. Ostosseuralaisen mielestä siks, ku hyllyt alko olla jo tyhjenemässä. Ei kuulema tässä vaiheessa aleja oo enää kauheesti mitää löydettävää. Onneks. Mä ostin vaan lankoja, joita olin lähteny ettimäänki.