Olen ollut tosi kiltti. En ole kävellyt monta kertaa päin punaisia tai ajanut autoa kamalan kovaa. Sen sijaan olen tänään keksinyt, mitä haluaisin löytää lahjapaperien kätköistä jouluaattona.

Koska hedelmiä pitäis syödä viisi kourallista päivässä (Tallinnassa oli mainos, joka jäi hyvin mieleen), enkä voi syödä omenaa tai luumua tai päärynää tai muita siistejä hedelmiä, toivoisin kovin omistavani greippilusikan. Löysin netistä pari kuvaa. Voit käydä kurkkaamassa niitä http://www.chezmarius.fi/wp-content/uploads/2008/01/greippilusikka.JPG taikka sitten http://www.sunglobe.net/greippilusikka-pink-koziol-7303 En tiedä, kumpi olisi parempi.

Tänään odotin työkaveria puolisen tuntia kauppakeskuksessa. Luonnollisesti vietin paljon laadukasta aikaa kirjakaupassa. Siellä selailin toista joululahjatoivettani. Se on Tildan tapaan romanttinen ilme kotiisi -kirja. Se on ihana. Selailin sitä tarkkaan ja melkein opettelin pari ohjetta ulkoa. En ihan. Meinasin jo vierailla vieresessä kirjastossakin, mutta en ehtinyt. Se olisi siis kiva saada. Huomasin netissä seikkaillessani, että Suomalaisessa se on kalliimpi kuin niillä nettisivuilla. Sen ulkonäköä voit käydä ihailemassa ja tarkastelemassa täällä: http://www.ilonpolku.fi/kauppa/images/tildan_tapaan_1002_91b.jpg

Lisäksi toivoisin, että joulun jälkeen keittiöstäni löytyisi sellainen hieno pullo, johon voi laittaa oliiviöljyä ja balsamicoa. Ja josta voi säätää, paljonko kummaltakin puolelta tulee tavaraa. Mutta tämän toiveen olen jo kertonut siskolle. Siitä, rakas Joulupukki, sinun ei varmastikaan tarvitse kantaa huolta.

Joo. Tiedän. Kaks blogimerkintää samana päivänä on ehkä turhan usein. Mulla on ehkä ollu vähän tylsää. Nii ja ei, en kirjottanu tätä siks, että joulun jälkeen laatikot pursuis greippiluskoita tai Tilda-kirjoja :)