Keittiöremppa ei menny ihan just niinku oli suunniteltu. Harvemmin keittiörempat menee. Menin sunnuntaina mökiltä palatessa käymään Ikeassa kaapinovien kuvat silmissä kiiluen. Ja jouduin pettymään. Eihän niistä, jotka mä oisin halunnu, näkyny oikeestaan yhtään läpi. Eikä sitä vihreetä hienoa ovea saa 30-senttisenä. Sitä, jonka oisin laittanu yhteen alakaappiin. Ihan vaan siks, että se ois nii vänkä. 

Nyt aion löytää kivat ja edulliset ovet jostain muualta. Selailin jo vähän nettiä aamupäivällä, mutta en onnistunu löytämään kivoja tai kivoille hintaa. Kamalan hankalaksi tehty tää shoppailu. Pitää varmaan mennä ihan oikeesti paikan päälle hipelöimään niitä ovia.

Mutta onneks löysin Ikeasta lisähyllyt. Ja pikniköintiä varten kympillä kuuden hengen aterimet. Pikkulusikatki kuulu sarjaan. Löysin myös niille kivat säilytyskipot. Ja kattelin kaikkia puutarhakalusteita sillä silmällä partsia ajatellen. Tosin jos partsille kantais kauheesti tavaraa, sen kesämakkariominaisuus vois vähän kärsiä.

Nii ja viikonloppuna sisustuslehtiä lukiessa kekkasin myös kivan lisäidean kahvikuppikaappiin. Voisin ruuvata hyllyn alapintaan koukkuja ja laittaa kuppeja roikkumaan niistä. Hurjan hienon näköstä olis! (Sisko tais sanoa, että mä saan sisustusideoita mistä tahansa. Että ei niin väliä, minkä lehden sain nimppariyllärinä ;) ) Tätä viimesintä ideaa pitää vielä miettiä, koska kaapissa on nyt vähemmän roikkumistilaa uuden välihyllyn takia. Tai ansiosta. Mähän en halunnu ees mitää kauheen korkeita hyllyvälejä kaappeihin.

P.S. Nyt on kesä. Sen tietää siitä, että autossa ei tartte ees harkita istuinlämmityksen käyttämistä. Kotona pitää ottaa tuuletin käyttöön. Ja askel kohti partsilla nukkumista on otettu pitämällä ovet auki yötä päivää. Ja ehkä myös siitä, että pihalla tarkenee vielä illallaki caprilegginsseissä.