Viime viikonloppu oli kiva. Matkasin perjantaina Pohjanmaalle vähän sukuloimaan ja enempi tapaamaan ystäviä. Perjantaina vanhat työkaverit tuli grillailemaan siskolle. Mahat tuli täyteen ja talo tuli kierrettyä tarkkaan toisten talonrakennusta silmälläpitäen. Erityisesti sauna ja sisustuspuoli tuntu saavan kiitosta. Ja ihan loistavaa oli nähdä niitä ystäviä ihan ajan kanssa.

Lauantaiaamuna heräsin ajoissa ja suuntasin ystävän polttareihin. Herätettiin toinen ysin aikaan ja huijattiin et kello ois vasta puol kuus. Päivä oli loistava. Tykkäsin näistä polttareista monesta syystä. Oli huippu tavata ihmisiä, joista oli tähän mennessä lähinnä kuullu juttua. Oli huippu tavata ihmisiä, joita on viimeks nähny yli kymmenen vuotta sitten. Oli huippua, kun ei tarvinnu ressata ohjelmasta vaan kaasot oli huolehtinu nii hienosti kaikesta ihan alusta asti. Oli huippua kuulla morsiamen ja tulevan aviomiehen suhteen alkuajoista tarkemmin. Ja oli huippua muistella omia ja toisten muistoja yläasteajoilta. Ne on aina niin kultasia :)

Sunnuntaina lötköilin. Puin päälle vasta vähän ennen yhtä, tunnin päästä siitä, ku sisko oli herättäny serkut. Makoilin sohvalla, söin pullaa ja juttelin kyläilevien serkkujen kanssa. Oli kyllä kiva nähdä niitäki. Puoli kuuden jälkeen astuin junaan ja matkasin kotiin. Kotipartsilla vielä ihailin ukkosmyrskyä ja päätin nukkua sisällä ku partsilla ois kastunu.