Lasagnen valmistumista odotellessa (ja kamalan nälän ajattelua paossa) voisin laittaa tänne pari kuvaa luovista sisustusideoista, joita oon napsinu muualta ja keksiny myös ihan itte! Sisustusblogit (osa tossa oikeella listatuista) antaa hyvin suoraan ideoita ja vinkkejä, mutta myös auttaa keksimään omia. Niin sen täytyy olla. Nimittäin. Jostain blogista (jonka nimeä en nyt millään muista) kekkasin laittaa Ikean kenkäkaappeja seinään laukkujen säilytystä varten. Mulla on roikkunu eteisessä ulko-oven ja vaatehuoneen oven kahvoissa erinäinen määrä käsilaukkuja. Ja ne on ollu siinä melkeen tiellä. Nyt kahvat on tyhjät (paitsi joskus vaatehuoneen oveen voi laittaa yhen laukun) ja laukut on sijotettu sisälle vaatehuoneeseen. Koska mun seinät alkaa olla jo aika täynnä kaikkea, päätin kiinnittää kaapit vaatehuoneen oveen. Sisäpuolelle. Siinä niitten aika kuluu. Ja käsilaukkujen. Ja kaikkien kauppakassienki. Tätä myötä myös keittiön alalaatikossa on vähän väljempää.

Kyllä. Tän kirkon työntekijän vaatehuoneesta löytyy Jeesus :)

Toisen idean kekkasin ihan itte. Oltiin siellä Kööpenhaminassa ja löydettiin tiemme tosi kivaan sisustuskauppaan. Alakerrassa oli hurja määrä keittiötarvikkeita ja iso kasa kaapinoven vetimiä. Vetimien joukossa oli myös erilaisia koukkuja ja muita seinään ruuvattavia juttuja. Minäpä näppäränä tyttönä kekkasin ostaa keittiöön alakaappien oviin koukut vetimiksi. Tähän asti niissä on ollu sellaset pienet nupit, nyt on koukut. Ja niihin saa pyyhkeet kätevästi roikkumaan. Ei tartte enää keksiä niille kummempaa säilytyspaikkaa :)

  

Tanskanmaalla shoppaillessa kekkasin myös uuden suihkuverhoratkasun kylppäriin. Vanha verho on saanu osakseen saippuaa, joka ei lähde siitä pesussa irti. Yritetty on pariinki otteeseen. Ja sappisaippualla kans. Joten uuden verhon hommaaminen on auttamattomasti edessä. Saippualänttiä on katteltu kuitenki jo ainaki puolitoista vuotta. Ostin kenkäkaappireisulla Ikeasta myös valkosen simppelin (ja halvan) suihkuverhon. Sen kaveriksi samaan tankoon laitan roikkumaan sifonkia tai voileeta tai jotain muuta kivaa, läpikuultavaa verhokangasta. Sillon siitä varsinaisesta suihkuverhosta tulee vaan vuori ja kosteussuoja. Sitte vielä teen siihen verhoon napinläven ja laitan seinään koukun. Mulla on maailman pienin kylppäri (ainaki tavaramäärään suhteutettuna), ja multa kysytään aina säännöllisin väliajoin, että miten mä mahdun käymään siellä suihkussa. Siellä on siis pyykkikone, joka vie ihan kivasti tilaa. Ja joka pitää suojata sillä suihkuverholla ettei se ihan kastuis. Ja kun seinässä on koukku + suihkuverhossa ommeltu reikä, virittäminen tulee olemaan paljon nykystä helpompaa :) Voin laittaa kuvamateriaalia, kunhan idea on toteutettu.