Tein äskön facebookissa my year in status -systeemin. Siihen sai tänä vuonna itte valita niitä tilapäivityksiä, jotka halus näytille. Mulle tuli aika monta ja jutusta aika pitkä :) Tänä vuonna oon sen perusteella muuttanu uuteen kotiin, tehny pariaki remppaa eri paikoissa, leireilly hyvällä mielellä, odottanu kevättä, nauttinu leirivapaista mökillä, tykänny keskiviikoista töissä ja vapaalla, palstaillu, tullu kummitädiksi ja haaveillu strömsö-talosta. Ihan hyvältä kuulostaa!

Tänä viikonloppuna oon viettäny laatuaikaa pikkusiskon kanssa. Vähän shoppailtiin ja syötiin hyvin. Sitte askarreltiin isosiskon polttarikansiota ja saunottiin. Ja syötiin ylittehyvät piparipullat. Joudun ehkä hakemaan joku toinenki kerta samanlaiset.

Ja oon kans viettäny kivaa ystävien ja kummitytön kanssa. Ollaan kans kierrelty kauppoja, katteltu Stockan jouluikkunaa (vaikka tytsy kyllä nukku sen ajan), syöty ja puhua pölpötetty porukalla kummitytön kanssa kilpaa. Nyt voisin jo nostaa joulukuusen takasin lattialle, kun yheksän kuukauden ikänen tyllerö on jo kotimatkalla länsirannikolle :)