Kahden hulinapäivän päälle oon tänään viettäny lököaamupäivää. Iltapäivällä pukeudun iltapukuuni ja suuntaan ystävän häihin Helsinkiin.

Torstaina tehtiin töistä Ikea-tukkukeikka. Ne on kivoja, jos ei tartte yksin mennä. Nytkään ei tarvinnu. Menttin Ikeaan ja valittiin kankaita nuorisotilan koristuksiksi. Ja tekokukkia pöydille. Aitoja ei voi käyttää ku siellä ei oo ikkunoita ja kaikki vaan kuolis. Sisustustäpinöissä kello hurahti yhtäkkiä kasiin, jollon oli ihan viimonen hetki startata auto kohti mutkaista tietä Upinniemeen.

Perjantaina heräilin superaikasin, puin päälle vihreän sisaren varustuksen ja vietin kahteen asti aikaa myymällä munkkeja, syömällä yhden nuolematta huulia, naureskelemalla toisten sisarten kanssa, juoksuttamalla ihan vähäsen varusmiehiä ja pikkiriikkisen palelemalla sillon kun ovet unohdettiin sulkea. Kahden jälkeen ajeltiin takasin kotiin ja sain melkein sakot. Tai niin luulin. Poliisit oliki vaan ohjaamassa liikennettä. Illemmalla sohvalötköilyjen jälkeen pumppasin viimesetki energiat ulos painotangon kanssa. Ja vähensin riparistressiä hakemalla kaupasta pullon lamppuöljyä myrskylyhtyihin.

Huomenna junailen Jyväskylään ja meen sieltä riparille päivän muitten perässä. Kunpa vaan joku vielä pakkais mun tavarat eikä unohtais mitään kotiin.

P.S. Kävin torstaina aamupäivällä myös Lankamaailmassa. Ostin hemppisvaaleenpunaset huivilangat ja vähän eri vaaleenpunasta matonkudetta uutta lankakoria varten. Ja sain kaupanpäällisiksi sukkalangat. Mukava ystävänpäivätarjous. Eilen illalla kerroin äitille kyläilystä Oulunkylään, ja se oli sitä mieltä, ettei se varmaan uskalla itte mennä sinne :)