Jep. Semmonen blogihiljaisuus. Jos lukee muitten blogeja, tekee mieli raapustaa itteki jotain. Mulla on neljän vapaapäivän putki menossa. Kivaa. Paitsi tuntuu, että pitäs tehdä töitä kun niitä on niin paljon. Huoh. Pitää keksiä jotain aktiivista tekemistä kotona, ettei ajattele töitä.

Viikonloppuna oli todelliset syysilmat. Aurinko paisto (ja tuli vähän vettäki) keltasten koivunlehtien välistä ja oli melko lämmintä. Mä tykkään sellasesta syksystä, kun ei vielä tuu räntää ja voi ulkoilla melko kevyissä vaatteissa. Lauantai-iltana tehtiin kävelylenkki Makuuniin ja katottiin reippailun päälle Elokuu. Sen kattomista on suunniteltu jo koko kesä, nyt oli hyvä aika istua vihdoin sohvalle herkkujen kanssa ja viettää leffailtaa. Eilen meinasin lähteä palauttamaan leffaa ihanassa auringonpaisteessa fillarilla, mutta sitte laiskistuin. Otin auton ja kaasuttelin samalla reisulla siskolle syömään tosi hyvää broiskupiirakkaa.

Reippailujen ja melkeen-reippailujen lisäks viikonloppuun on mahtunu Design Market (tein l ö y t ö j ä !!), kodin siivous ja uunin puhdistus, sisustussuunnitelmia, huippua seuraa, ihanan ystävän yökyläily, tyttöleffa myös sunnuntaina, kynttilöitten valoa ja lämpöä, puikkojen kilkatusta sekä pari asuntonäyttöä rivaripätkän etsijöitten kanssa.

Nyt lähden pois kotoa karkuun naapurin remppaääniä.