Pyörittelin tänään kaupassa joulukoristeita. Ja melkein ostinkin. Sellasia ikkunaan laitettavia, lumihiutaleitten ja tähtien mallisia "tarroja". Sellasia, jotka saa irti ja jotka voi laittaa uudestaan ens vuonna. Mut sit ajattelin, ettei lokakuun 28. päivänä voi vielä ostaa joulukoristeita. Ku pitäis kuitenki malttaa odottaa reilu kuukausi ennen ku laittaa ne paikoilleen. Tai ainaki kuukausi. Ekana adventtina saa laittaa kodin täyteen koristeita!

Joulukoristeitten jälkeen kiertelin seinätarraosastolla. Löysin monia hienoja, mutta ei kuitenkaa just mun makuuhuoneeseen (tässä yksiössä) sopivia. Pitää kuitenki huomioida myös olohuonepuolen sisustusvärit, koska päivisin tilaa jakava verho on sivussa ja makuu- ja olohuone on yhtä huonetta. Ja sitte muistinki yhtäkkiä että munhan piti hommata makkarin seinälle sängyn yläpuolelle ihan kirjahylly/t. Kotimatkalla poikkesen Indiq Livingiin ja löysin niitten loppuunmyynnistä aika kivat. En vielä ostanu. Harkitsen vielä. Vaikka noi sopis tyyliltään loistavasti Indiskasta ostettuihin tauluhyllyihin.

Seinätarra-joulukoristekaupasta (Kodin1:stä) löysin kyllä kylppäriin tavaraa. Ostin pingotettavan pyykkinarun, jonka kanssa ei tartte tehdä seinään reikiä tai muutenkaa käyttää työkaluja. Kolmas käsi ois ollu iloinen asia. Mut kutakuinki selvisin myös kahdella. Enää ei tartte kuivattaa pyyhettä suihkuverhotangolla ja osan pyykeistä voi kuivattaa kylppärissä. Ostin myös uuden Koziolin imukuppinurkkahyllyn shampoopurkeille (vaikka olin melko varma et se on liian pieni ja joudun palauttamaan sen kauppaan), ettei niitä tartte pitää enää pyykkikoneen päällä. Se on sopiva ja se on ekan putoomisen jälkeen pysyny jo yli kolme tuntia seinässä!

Aamulla istuin lattialla syömässä aamiaista ja lukemassa Hesaria. Yleisönosaston kohilla mietin, että miten ne vieläki jaksaa kirjottaa noin paljon homojen asemasta kirkossa. Viimesellä sivulla totesin, että Hesarilla on käyny moka ja ne on laittanu viikon vanhat telkkariohjelmat tän päivän lehteen. Ja sitte huomasin että oon tyytyväisenä lukenu viime viikon torstain lehteä. Hienoa. Enpä ollu lukenu sitä aiemmin :)