TAMMIKUU

  



Sisko meni naimisiin aurinkoisena pakkaspäivänä. Ja mä kävin Vuokatissa samoilemassa lumikengillä opiskeluaikojen fiiliksissä.

  

HELMIKUU


Talvi. Olin riparilla ja yritin silittää kissa. Se vaan juoksi karkuun.

  

MAALISKUU


Olin taas töistä leirillä. Tällä kertaa löysin unelmieni talon. Harmi, että se on niin väärässä paikassa. Mut siellä oli kyllä keittiössä hana vähän huonossa paikassa ja saunassaki vaan yks suihku.

  

HUHTIKUU



Syötiin partsilla välipalaa ja kuvattiin leppäkerttua. Ja vietettiin pääsiäistä mökillä.

 

TOUKOKUU



Vappuna oli ystävän polttarit ja loppukuusta ihanaiset häät. Huippua oli! Ja äitienpäiväviikonloppuna pääsin elämäni ekaa kertaa Pariisiin. Jee :)

 

KESÄKUU


Ripari, grillailua, makoilua ja pikniköintiä rantsussa. Kesää.

 

HEINÄKUU



Pari reisua kotimaassa. Visiitti Varkauteen. Pyöräreisu Porvoossa. Länsirannikolla sosiaalista oloa ja siili äitin ja isin takapihalla. Neljän viikon kesäloma.

  

ELOKUU



Yllättävän monta ihmistä mun pienessä asunnossa rapukekkereillä. Väliin yks ripari. Ja sitte elämäni eka ravintolapäivä. Johon tosin mentiin mun työpäivän takia vähän myöhässä ja saatiin vaan makkarat :)

  

SYYSKUU



Ilotulituksen sm-kisat ja sieniretki mökillä. Ja pari juttua Ikeasta kotiin.

  

LOKAKUU


Ostin pianon. Joka tosin tuli vasta marraskuussa kotiin.

 

MARRASKUU



Syyslomareisu Napapiirille ja Pohjanmaalle oikeen ajan kanssa. Kivaa! Ja toinen ravintolapäivä. Se, johon piti alunperin osallistua nuorten kanssa mut sitte mentiinki työkaverin kanssa itte herkuttelemaan. Nam.

 

JOULUKUU



Tyttöjen pikkujouluristeily supertuulessa. Uskollisena matkakumppanina matkapahoinvointilääkkeet. Kaikilla meillä :) Ja joulu mökillä. Joulukirkossa oltiin kynttilöitten valossa.

Tervetuloa uusi vuosi!