Täällä on käyty tänään seitsemän kertaa lukemassa! Hienoa! :) Kiva tietää (vaikka vaan tilastot-sivun perusteella), että täällä tosiaan joku sillon tällön käy.

Tänään oon ollu kampaajalla. Menin sinne kuvan kanssa. Tällä kertaa kuva oli ihan omasta päästä ja omasta nassusta, ei kenestäkää hiusmallista netin syövereistä. Halusin samanlaisen ku sillon joskus länsirannikolla asuessa, ku vein netistä tulostetun kuvan kampaajalle ja kysyin, saiskohan mulle tällasen. Tuli hieno. Nyt ja sillon. Väri on vähän eri ku viimeks, nyt en halunnu nii kuparista. Nyt on enempiki lämmin suklaan ruskee. Kiva :)

Iloitsin uudesta tukasta nii paljon, etten harmitellu edes myöhästeleviä junia. Helsingistä lähtiessä piti vähän juosta eestaas laitureilla ja istuskella odottamassa junan lähtöä, mutta kun laukusta löyty Kismettiä ja kirja, mulla ei ollu siellä lämpösessä mitää hätää. Ja ku vieressä oli ilonen mummo (joka kans tykkäs ku oli lämmin) ja konnari heitti hyvää läppää kuulutuksissa sopivalla radioäänellä, viihdyin vaikka oli vähän tungostaki. Onneks vaan vähän. Se konnari muuten kuulosti ihan Uusi päivä -sarjan Aleksilta, joka on radioääni. Hmm.