Sanoin tänää Tlle, että oon lähiaikoina kirjottanu blogia, mut sitte en ollukaa enää varma, kuinka lähiaikoina sen piti olla ja päätin kirjottaa vähän lisää.

Tää viikko on ollu kiva sosiaalisuusviikko. Viime sunnuntaina röhnötin koko päivän yksin kotona ja päätin illalla, etten tekis sitä enää maanantaina. Illan viestittelyn seurauksena astuin maanantaina junaan ja matkasin elämäni ekaa kertaa Järvenpäähän. Järvenpää oli kiva paikka. Siellä ei ilma seisonu ja terassille kävi sopiva tuuli järveltä. Siellä oli myös hyvää seuraa ja maittavaa ruokaa.

Tiistaina työpäivän päälle oli tiedossa piknik lähipuistossa. Tää ei ollu ihan perinteisen kaavan mukanen piknik (kukahan jaksais värkätä eväitä sellasessa kuumuudessa??), vaan me haettiin matkalla Siwasta eväät lähinnä nestetasapaino huomioiden. Jos pelkkä paikallaanolo aiheuttaa hikoilua, on pakko vaan juoda koko ajan. Hölpöteltiin varjoisalla ja tuulisella nurtsipaikalla työkuviot, rempat ja tulevat kirkkoherranvaalit. Kivaa oli.

Keskiviikkona ajattelin pitää pientä sosiaalisuustaukopäivää. Paitsi illalla suuntasin Agricolalle. Paitsi että ei siellä sitte ollukaa ketää tuttuja, ja mä lähin heti messun jälkeen kävelemään sieltä pois. Mut messussa olin ja se oli hyvä juttu.

Torstaina töitten jälkeen hain kaupasta sitte piknik-värkit. Viestittelin junamatkalla olevan serkun kanssa ja todettiin että sateen sattuessa syödään sisällä. Ja sitte syötiin. Istuttiin sohvalla, mietittiin kirjahyllyn värijärjestystä, tultiin ähkyyn, ei sotkettu pahasti tuulihattutäytteen kanssa ja keksittiin lähteä käymään lentokentällä. Serkku ja tyttöystävä oli lähdössä perjantaina lomalle, ja ajateltiin illan ohjelmanumerona käydä tekemässä chekc-init paikan päällä. Ja kun parkkipaikalla mulla ei yhtäkkiä ollukaa kolikoita, joku tuntematon suomenruotsalainen nainen anto meille kaks euroa kesälahjaksi, että saatiin pitää autoa 20 minuuttia ruudussa. Vaikka kyllä pidettiin sitä 40 minuuttia. Eikä maksettu lisää parkkimaksuna tai -sakkona.

Torstai-illalla vielä sain yövieraan lauantaille asti. Yövieraan kanssa istuttiin melko myöhälle sohvalla, maisteltiin yövieraan tuomaa viiniä ja puitiin miesasioita. Omia ja muitten. Yövieraan kanssa istuttiin myös perjatai-iltana ja lauantaiaamuna sohvalla höpisemässä.

Yövieraan seuran lisäksi nautiskelin työkaverin seurasta iltakahveilla perjantaina. Otettiin limut ja leivät ja istuttiin niitten varjolla puoltoista tuntia puimassa työpaikan ihmeellisyyksiä. Onneks ikävämpien ihmeellisyyksien loppuminen häämöttää hyvinki läheisessä tulevaisuudessa. Kotimatkalla sovittiin vielä, että parin viikon päästä lämpiää grilli.

Tänään aamupäivällä mentiin yövieraan ja toisen opiskelukaverin kanssa brunssille kahvilaan. Tiedot toisten ihmisten elämistä päivitty hyvin ja leipäateria sai mahan ihan täyteen. Hyvä aamu. Brunssin jälkeen etittiin vielä pari leiripaitaa alennusmyynneistä, ku suuri osa mun kesäpaidoista on ostettu opiskeluaikana ja pääty tänä aamuna keräyskassiin. Ja löydettiin myös kiva kesämekko ja farkkulegginsit. Kuinkahan mä osaan käyttää farkkulegginsejä??

Iltapäivällä tänään vielä soitin Tlle, ja me päätettiin lähteä yhdessä ostoksille. Mun tarkotuksena oli ostaa töihin ens viikolle vähän lankoja ja muita askartelujuttuja, mut saatoin löytää jotain muutaki. Ainaki tänne kotiin on ilmestyny mekko ystävän häihin (ihan löytö!), tumman ruskee kesähuivi, mekkoon sopivat korvikset, pullo viiniä, kerä lankaa ja naamanpesusieniä. Käsissä pyöri myös hömppärakkausleffoja, monta paitaa, jokunen kirja, saippuoita, kynsilakkoja ja Novita-lehti.